Jaski Art Gallery
Deel deze pagina

Jaski Gallery op AAF Amsterdam, AAF Hamburg, PAN Amsterdam en Art Miami

LogoPAN2016

Jaski Gallery neemt dit najaar deel aan vier kunstbeurzen: Affordable Art Fair Amsterdam, Affordable Art Fair Hamburg, PAN Amsterdam en Art Miami.

De Affordable Art Fair Amsterdam wordt van 27 tot en met 30 oktober gehouden, net als vorig jaar in de Kromhouthal in Amsterdam-Noord. De beurs wordt voor de elfde keer georganiseerd. Er hebben zich een kleine zeventig galeries uit binnen- en buitenland ingeschreven. De prijzen van de kunstwerken zullen niet hoger zijn dan 6000 euro. De Affordable Art Fair Hamburg, waar wij eveneens tot de deelnemers behoren, staat 10 tot en met 13 november op het programma in de Hamburg Messe.

PAN Amsterdam wordt van 20 tot en met 27 november in hal 8 van het Rai-complex in Amsterdam gehouden. “PAN is dé eigentijdse beurs voor kunst, antiek en design”, aldus de organisatoren. “Jaarlijks laten ruim 45.000 kunstliefhebbers zich inspireren en verleiden door de vele duizenden kunstvoorwerpen. Zo’n 120 deelnemers tonen objecten uit de klassieke oudheid, oude meesters, fotografie, hedendaagse kunst, antiek, designmeubelen welke de zintuigen prikkelen. PAN is de perfecte plek om kunst te vergelijken, informatie te vergaren en verrassende vondsten te doen. De 30e editie van PAN Amsterdam weerspiegelt de tijdgeest met het thema ‘eclectisch leven, eclectisch verzamelen’.”

Art Miami, een van de meeste gerenommeerde kunstbeurzen ter wereld, staat van 29 november tot en met 4 december op het programma. Jaski Gallery doet mee in de wetenschap dat de CoBrA-beweging zich in de VS momenteel in een hernieuwde belangstelling mag verheugen, maar zal ook werken van hedendaagse kunstenaars presenteren.

Overigens neemt de ingrijpende verbouwing van onze galerie in de Nieuwe Spiegelstraat meer tijd in beslag dan werd verwacht. De heropening staat nu voor 15 oktober gepland. Tot die tijd kunt u ons bezoeken in het belendende pand op nummer 31, waar wij zeven dagen per week van twaalf tot zes geopend zijn.