Jaski Art Gallery
Deel deze pagina

Nieuw werk van Hesseling, Berens, Kruithof, Les Deux Garçons op PAN

pan2016Zoals ieder jaar was Jaski Gallery een van de deelnemers aan PAN Amsterdam. De beurs, die voor de 30ste keer (!) werd georganiseerd, werd van zondag 20 november tot en met zondag 27 november 2016 gehouden.

chriscustodian

The Custodian – Chris Berens – 2016 – 39 x 44 cm

Wij lieten veel werken uit onze uitgebreide CoBrA-collectie zien, maar ook nieuwe werken van Martijn Hesseling, gecreëerd na een trip naar Hong Kong, en van Chris Berens, Emilio Kruithof, Les Deux Garçons, Danny van Ryswyk en Silas.

“PAN is dé eigentijdse beurs voor kunst, antiek en design”, aldus de organisatoren. “Jaarlijks laten ruim 45.000 kunstliefhebbers zich inspireren en verleiden door de vele duizenden kunstvoorwerpen. Zo’n 120 deelnemers tonen objecten uit de klassieke oudheid, oude meesters, fotografie, hedendaagse kunst, antiek, designmeubelen welke de zintuigen prikkelen. PAN is de perfecte plek om kunst te vergelijken, informatie te vergaren en verrassende vondsten te doen. De 30e editie van PAN Amsterdam weerspiegelt de tijdgeest met het thema ‘eclectisch leven, eclectisch verzamelen’.”